Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2008 02:20 - СИБАНК- една вивисекция по Фройдистки
Автор: pustoi Категория: Забавление   
Прочетен: 789 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.01.2008 03:34


image                    С настъпването по петите (разбирай на зимните празници), се засилва подсъзнателното желание на хората да са не това което са. В резултат се забелязва нарастване на “просветния популизъм”  изразяващ се в епидемия от кавички “добри дела” кавички, просмукваща се във всяка сфера на човекуването, “чай ся да видиш кфи сме пичОве и колко сме добри” и т.н. Те туй точно поведение достигна и до една банка, която повлияна от масовото задобряване на народа, реши да покаже на клиентите си истината за намеренията и към тях, през новата година….

Но, да започнем от… горе. Как започва всичко- със СИБАНК, за да се знае кой ще ви го причини, долу-изреденото. След гениалното лого в червено (като “дневниците на червените обувки” за по-палаво, хей-хей) сексуално-дезориентираните рекламисти от агенцията майка, ни заплашват с обещаващият текст- “Ви поздравява за празниците с растящи депозити за шастие, ниски лихви за късмет и изгодни кредити за успех” очевиден е опитът да замаскират сексуалната ехо-фраза “ше ви е*еме , (запетайка) ей!” със популистки изказвания относно празниците, кви празници  ве бате. Я да се вгледаме по-добре в написаното. “ ви ПО(-)ЗДРАВява за ПРАЗНИ(+)ЦИ(.)те с РАСТЯЩИ деПОЗИти за ЩАСТИЕ”  тази първа част на текстчето можем да разтълкуваме именно така: “ По-втвърденият член на СИБАНК ще еакулира върху гърдите ви практикувайки с вас сексуални пози водещи до перманентна ерекция и вечно щастие”, накратко  “ше ви е*еме , (запетайка) ей”. Нататък DJ-ите (джедайте) на рекламната индустрия забиват неостаряващият хит “бралай мома къпини” ъъ т’ва беше друга история, забиват парчето “ниски лихви за късмет и изгодни кредити за успех”  това пък е  изражение на същата мисъл, която успяхме да разтълкуваме по-горе, само, че по Оруелски т.е. на езика описан от Оруел в книгата 1984- “НовГовор” (за незапознатите НовГовор е език в който едно нещо означава противоположното на себе си).  Ето и какво се получава след декодирането “Високи лихви за нещастие и неизгодни кредити за провал” т.е. отново  “ше ви е*еме , (запетайка) ей” само, че насочено към духовно по-извисените клиенти.

Гвоздеят в новогодишната програма на СИБАНК е визуализацията към текста, какво виждаме всъщност- група малки бели( !) топчици за елха подредени около една по-голяма червена топка, изобразяващи стилизирана елха,(много ясно, нали е коледа). Я пак! Какво виждаме!!! Виждаме единствено и само сперматозоиди борещи се да се докопат до яйцеклетката! Добре познатото  “ше ви е*еме , (запетайка) ей”, само че в картинки. От ясно баш по-ясно…

За да облекчат мъките ви след видяното до сега, от СИБАНК са се погрижили  на червена лента с бели букви (аналогия с бърза помощ) да изпишат “Честита Доходна Година” тук вече можем да бъдем сигурни, че ви го желаят от сърце, защото с “честита доходна година” те просто ви честитят, че ви се е ДОХОДило до тоалетната от излиянията им (което може би обяснява и защо рекламата е на хартиен носител).

Разбира се, ако си мислите, че с това пожелание приключва всичко, ще трябва да ви разочаровам. Забележете написаното с дребен шрифт на английски "we are a member of the KBC group" единственото което целят с този чуждоезичен текст е да обяснят на англоезичните си клиенти, че членът (member) на СИБАНК е участвал в групов (group) секс със човек с инициали K.B.C. А транслирането е ясно- “ше ви е*еме , (запетайка) ей” или в този случай “well f*ck you, (comma) hey”. Грандиозният финал на новогодишното тържество на СИБАНК е овенчан с  логата на тези които изпитват желание за инцестни сексуални действия спрямо клиентите си, с цел ако до този момент не сте запомнили кой “ше ви е*е” догодина, да го направите сега…

Заключението е, че сексът наистина продава, ама то и няма как да бъде по друг начин след като явно няма реклами без сексуален подтекст. VIVA LA MASTURBATION!!!



Тагове:   СИБАНК,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pustoi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 23710
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031